Colocatie

O alta varianta destul de intalnita la inceput de drum in Belgia este colocatia. Adica impartiti o casa sau un apartament cu alte persoane. Daca alegeti aceasta varianta, stabiliti in preaabil cu proprietarul daca aeti dreptul sa va puneti numele pe cutia postala si in dreptul soneriei!

Si in acest caz o garantie locativa este solicitata, dar, de obicei, nu se apeleaza la depozite bancare, ci se face in baza unui inscris olograf.

Site pentru gasirea de colocatii: http://www.appartager.be/. Crearea unui cont este necesara.

Atentie: apartament cu o camera = apartament cu un dormitor + camera de zi (de obicei la pachet cu bucataria si spatiul de luat masa), apartament cu 2 camere = apartament cu 2 dormitoare + …, studio/flat = garsoniera!

Reclame

2 comentarii to “Colocatie”

  1. Iti multumesc pentru indicatii si promptitudine. Am mai gasit citeva site-uri si ma simt mai usor ca intrase frica in mine ca nu o sa gasesc o colocatie. Sper sa fie totul bine si poate te vad in Bruxelle la o bere. Am o intrebare, in Belgia este CAF ca in Franta? Ca aia platesc o parte din chirie pina la 50% daca ai venitul mic. Am dat si de un site pentru ajutoare sociale cu informatii de genul asta: http://brussels.angloinfo.com/countries/belgium/re_rental.asp
    multumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: